Jaunumi

August 25, 2021

2021. gada WSOP tiešsaistes notikumu grafiks no GGPoker

Aigars Balodis
WriterAigars BalodisWriter

Ikgadējais Pasaules Sērijas Pokera (WSOP) turnīrs notiks no 2021. gada 1. augusta līdz 12. septembrim slavenajā tiešsaistes pokera platformā GGPoker. Darbību pilns grafiks piedāvā 33 zelta rokassprādzes pasākumus, kā arī dažādas iespējas gan amatieriem, gan pieredzējušiem spēlētājiem, lai uzvarētu.

2021. gada WSOP tiešsaistes notikumu grafiks no GGPoker

Lielais turnīra sākums

Atgriešanās bez ierobežojuma Hold'em pasākums atklāj WSOP turnīru. Paredzams, ka Texas Hold'em spēles, kas norisināsies divu dienu laikā, piesaistīs lielu aktivitāti ne tikai ievērojamā 1 miljona ASV dolāru balvu fonda dēļ, bet arī 50 ASV dolāru dalības maksas dēļ.

WSOP tiešsaistes sērijas svarīgākie notikumi

Otrs lielais notikums sacensībās ir Caesars Cares labdarības pasākums, kas parāda WSOP nozīmi atdošanā sabiedrībai. Šeit daļa no 1111 USD ieejas ir paredzēta labdarības organizācijai Nevada COVID-19 Relief Fund.

Spēlētāji saņems iespēju laimēt iespaidīgu balvu miljonāru veidotājā. Dalības maksa 1500 USD apmērā ir ievērojama summa. Tomēr tam ir milzīgs balvu fonds 5 miljonu ASV dolāru apmērā. 2 dienu Super Millions High Roller No-Limit Hold'em piedāvā arī garantētu balvu fondu 5 miljonu ASV dolāru apmērā ar dalības maksu 10 000 ASV dolāru apmērā. Super High Roller Championship No-Limit Hold'em ir visaugstākā dalības maksa-25 000 USD. Tam ir arī garantēts balvu fonds 5 miljonu ASV dolāru apmērā.

Tie, kas meklē lētāku dalības maksu, var apsvērt FLIP & GO No-Limit Hold'em pasākumu. Iepirkšanās par to ir 200 USD, un tā garantētais balvu fonds ir 1 miljons USD. Tikmēr WSOP Bounty Double Millions dalības maksa ir līdzīga-210 ASV dolāri, un garantētais balvu fonds ir 2 miljoni ASV dolāru.

Big Bucks un vairāk

Atbilstoši citiem tiešsaistes pokera turnīriem, WSOP Online piedāvā grandiozu pamatturnīru. Ar dalības maksu 5000 ASV dolāru apmērā tā sākas 2021. gada 29. augustā un piedāvā mamuta balvu fonda garantiju 20 miljonu ASV dolāru apmērā.

2020. gada septembrī WSOP tiešsaistes galvenais turnīrs uzstādīja Ginesa pasaules rekordu par lielāko balvu fondu, kurā tika izmaksāti vairāk nekā 27,5 miljoni ASV dolāru. Paredzams, ka 2021. gada notikums nepārsniegs šo rekordu.

Papildus milzīgas balvas saņemšanai uzvarētājs tiek pievienots arī GGPoker elites komandu čempionu sarakstam. Šajā ekskluzīvajā grupā ietilpst zviedru spēlētājs Niklass Astedts, kurš savas tiešsaistes pokera karjeras laikā ir laimējis vairāk nekā 34 miljonus ASV dolāru.

Ir vairākas citas privilēģijas, kas gaida pamatturnīra uzvarētāju. Papildus tam, ka tiek apbalvots ar pielāgotu GGPoker iemiesojumu un GGPlatinum FishBuffet statusu, čempions saņems arī 50 000 USD turnīra pieteikuma paketi. Unikāls GGPoker partnera kods ir vēl viena balva, kas tiks piešķirta uzvarētājam.

Par GGPoker

2017. gadā uzsāktajai GGPoker ir Menas salas azartspēļu uzraudzības komisijas licence. Izmantojot nākamās paaudzes programmatūru, kas ir optimizēta galddatoru, mobilo ierīču un planšetdatoru spēlēšanai, GGPoker nodrošina spēlētājiem iespējas tiešsaistē spēlēt Texas Hold'em un citas pokera spēles mājās vai atrodoties ceļā.

Daži pokera pasaules gaismekļi ir daļa no vietnes GGTeam. Tajos ietilpst Daniels Negreanu, Dens Bilzerians, Fjodors Holcs un Bertrāns “ElkY” Grospellier.

About the author
Aigars Balodis
Aigars Balodis
About

Aigars Balodis, Latvijas spilgtā zvaigzne tiešsaistes kazino lokalizācijas scenā, apvieno savu mīlestību pret spēlēm ar dziļu cieņu pret bagāto Latvijas kultūru. Katra spēle, ko viņš pieskaras, jūtas dziļi iesakņojusies Latvijas sirdī.

Send email
More posts by Aigars Balodis
Top 3 Texas Hold'em padomi WSOP
2021-12-01